ZÍSKAJTE ZĽAVU 10 AŽ 50%!!!

06.11.2010 20:12

      Všetko má svoju hodnotu! Sme zvyknutí, že za kvalitné hmotné predmety a produkty zaplatíme aj vysoké čiastky, ale za duševnú prácu sa zdráhame... Dôvodom je, že hmotné produkty vieme ľahko porovnávať po stránke kvality s inými produktami. V oblasti služieb je to taktiež možné, ale až po získaní nových skúseností. V organizácii budete pravdepodobne spolupracovať len s jednou poradenskou spoločnosťou, takže možnosť porovnania asi nebudete mať. Samozrejme, počas hospodárskej krízy chce každý získať vysokú kvalitu za najnižšiu cenu. To je však nemožné... Za najnižšiu cenu dostaneme obvykle aj najnižšiu kvalitu! Zoberme si ako príklad autá. Samozrejme, že sú autá drahé a kvalitné, aj drahé a nekvalitné... Lenže pod istou hranicou ceny to už bude len lacné a nekvalitné... Jednoducho sa fyzicky nedá vyrobiť kvalitné auto z lacných, nekvalitných materiálov. Autá z Indie a Číny sú asi najlacnejšie... Predsa by som ich osobne asi vynechal... Na akom aute jazdíte Vy?

Podobná je situácia aj v oblasti poradenstva. Pri externých auditoch som mal možnosť porovnať kvalitu práce mnohých poradcov a poradenských organizácií. Takmer bez výnimky platí, že najnižšia cena znamená aj najnižšiu kvalitu... Keď poradca nebude pravidelne a často chodiť k Vám na konzultácie, ale hodí Vám len predpripravenú dokumentáciu, pravdepodobne sa nebude jednať o kvalitnú službu. Poradenstvo je o osobnom kontakte a o zmýšľaní ľudí. Vo virtuálnom svete nemáte vplyv ani na jednu oblasť...

     Osobne uprednostňujem kvalitnú prácu za primeranú cenu. Už som niekoľko krát pracoval po poradcoch, ktorí sa radšej ešte raz neukázali vo firme. Je takýto poradca lacný? Aj tu platí: Nie som až taký bohatý, aby som kupoval lacné veci! Kupovať službu, ktorú potom musí niekto dávať následne do poriadku je veľmi zlý obchod!

     Vážim si však snahu každého človeka, aby za svoje peniaze dostal čo najvyššiu kvalitu. O to sa snažím neustále, zvlášť počas krízy.

Idem dokonca ešte ďalej: Chcete aj vy získať zľavu 10 až 50% zo štandardnej ceny? 

Za každý poskytnutý kontakt na firmu, alebo fyzickú osobu, ktorá uzavrie zmluvu na poradenstvo pri zavedení systému manažérstva získate zľavu 10%, až do maximálnej výšky 50% z ceny projektu! Pomôžte svojim známym pri výbere poradcu a výrazne ušetrite náklady na poradenstvo!